Jakie macie zdanie na temat najmu długoterminowego?

Forum studenckie dla przyszłych, obecnych i byłych studentów kierunków przyrodniczych i pozostałych. Podziel się swoimi doświadczeniami, radościami i smutkami
parkowy

Jakie macie zdanie na temat najmu długoterminowego?

Post autor: parkowy »

Proszę o opinię na temat najmu długoterminowego samochodu. Interesują mnie Wasze doświadczenia, sugestie, opinie na temat róznych firm. Przeglądałem sobie wstępnie niektóre oferty, jeszcze nie zdecydowałem się na samochód ale planuje sobie coś wziąć. Ale obawiam się szczególnie procedury zwrotu. Ze firma będzie naliczała dodatkowe kary za jakieś usterki itp.
Ogółnie nie mam ochoty na zabawę w wykup i sprzedaż. Interesuje mnie wypożyczenie samochodu, którym mogę sobie jeździć na co dzień.
Jak to wygląda w praktyce?????
Jarmak

Re: Jakie macie zdanie na temat najmu długoterminowego?

Post autor: Jarmak »

Moim zdaniem chodzi tutaj bardziej o sytuację, w której oddajesz zaniedbane i zdezelowane auto. No i druga strona z tego powodu chce Cię obciążyć. Ogólnie wszystko tutaj zależy od tego, na jaką firmę się decydujesz. Ogólnie na stronie firmy, w której wynajmujesz samochód znajdziesz informację o tym czym jest ponadnormatywne zużycie. Jakie rysy mogą wystapić na aucie, co tolerują a co nie. [mod]
Opisane jest jak przygotować samochód do zwrotu i co mogą w tym przypadku tolerować.
ODPOWIEDZ