Pytanie do kobiet, ktore brały jedne z reklamowanych tak wszędzie tabletek na libido. Możecie napisać czy takie tabletki rzeczywiście mają działanie i mogą przywrócić słabe libido? W zapewnieniach producenta środek wpływa na znacznie zwiekszenie satysfakcji seksualnej kobiety.
Jednak ile w tym prawdy to nie wiem. Tak wieć zwracam się dziewczyny z pytaniem do Was.
Czy któraś stosowała i napisze czy była u niej róznica czy nie?
Czy tabletki na podniesienie libido działają?
Re: Czy tabletki na podniesienie libido działają?
Nie stosowałam, ale chętnie również poczytam na ten temat. Moja znajoma kiedyś stosowała i mówiła,ze czuje znaczną róznicę na plus. Tak więć u niej różnica była. Jednak sama nigdy nie brałam a jednak czuję, że moje libido się pogarsza z miesiąca na miesiąc. Myślałam,że to chwilowy problem ale od ok 2 lat nie mam ochoty na seks z mężem. Seks jest ale jedynie on inicjuje stosunki.Z mojej strony wszystko jest wymuszone. NO i nasze małżeństwo przechodzi przez to kryzys
Można prosić więcej informacji? Jak wygląda to na tle innych rozwiązań?
Powiem Ci,że sama początkowo bardzo sceptycznie podchodzilam do tego typu środkow bo uważałam,że to jedynie hormony wpływają na nasze libido i tylko branie hormonów coś zdziała. Szczególnie,że to przy tabletkach spadla ochota na seks. Najgorsze jest,ze jak odstawiłam tabletki ochota na seks nie powróciła i nadal było kiepsko sad No i więc to skłoniło mnie do wypróowania takich tabletek. Od razu Ci pisze,że asequrellę możesz sobie odpuścić. Nie warto bo dzialania nie ma żadnego. Za to u mnie róznice na plus dały tabletki Libido therapy. Nie wzięłam ich z kosmosu ale poleciła mi jej przyjaciółka. Potem poczytałam sobie w sieci opinie, były raczej pozytywne ( chociaż negatywne również się zdarzają). Zamówiłam sobie i róznica zdecydowanie na plus po tygodniu już czułam. Potem było trochę lepiej, aż się zdziwiłamże tabletki mogły tak działać. Generalnie nie uważam aby to było placebo bo placebo nie daje aż takiego dużego efektu.