Wolne miejsca - jak dobierają??
Wolne miejsca - jak dobierają??
Hej! Mam mały problem. Nie dostałam się na kierunek A, natomiast sa wolne miejsca na kierunku B, na który jednak wcześniej nie składałam podań. W jaki sposób uczelnie wypełniaja wolne miejsca: czy przez kolejna rekrutację czy na zasadziekto pierwszy."? Dodam,że chodzi mi o Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu. Bardzo pilne(
Re: Wolne miejsca - jak dobierają??
Jeśli zaznaczyłaś opcję ewentualnej chęci studiowania kierunku B, to w pierwszej kolejności będą przyjęci zgłaszający ten kierunek jako pierwszorzędny, w następnej będą rozpatrywani ludzie z Twoją sytłacją.
-
alka_ptaq
Dziękie wielki. w dziekanacie teŻ mi to samo powiedzieli. Miejsc wolnych jest razem 45 na dwóch kierunkach i będzie dodtakowa rekrutacja. Oby znowu mnie ktoś nie wygryzł :roll:
-
¿abka
Co zrobić gdy nie dostało sie na studia dzienne i nie ma się szans w drugim naborze? Chodzi mi o to czy jest moŻliwość zmiany kierunku czy juŻ nic nie moŻna zrobić? Czy moŻna złoŻyć papiery na uczelnię na którą się nie składało wczesniej na drugi nabór? PomóŻcie!