Próg
-
Marcino198
Próg
Witam serdecznie ! Proszę o podanie mi progów punktowych na następujące kierunki: politologia i stosunki międzynarodowe na Uniwersytecie Jagiellońskim.
Moje wyniki matury: polski podst. 66%
angielski rozszerzony 66%
historia podst. 65%
WOS rozszerzony 66%
I nie wiem czy mam szanse i czy jest sens skladac w ogole papiery i placic za zapisanie sie na te kierunki na UJ. Proszę o oswiecenie czy mam szanse i o te progi punktowe Pozdrawiam
Moje wyniki matury: polski podst. 66%
angielski rozszerzony 66%
historia podst. 65%
WOS rozszerzony 66%
I nie wiem czy mam szanse i czy jest sens skladac w ogole papiery i placic za zapisanie sie na te kierunki na UJ. Proszę o oswiecenie czy mam szanse i o te progi punktowe Pozdrawiam
- Medycyna Lwów
Re: Próg
Mogłeś to napisać w istniejącymi już temacie, a nie zaśmiecasz forum.
Nie wiem, jakoś sie niezbyt interesowałem tymi kierunkami, ale chyba jak na UJ to masz trochę za mało.
Nie wiem, jakoś sie niezbyt interesowałem tymi kierunkami, ale chyba jak na UJ to masz trochę za mało.
-
Marcino198
Zapisałem sie na dwa kierunki na Slaski i wyszlo 160 zł. Na UJ wpis kosztuje 65 na jeden kierunek a szkoda mi kasy gdybym sie i tak mial nie dostac dlatego pytam. A czas na zapisanie sie mam do 10 lipca na UJ.
Skoro nie wiesz i się tym nie interesujesz, to po co zaśmiecasz temat głupimi postami?Kaamil pisze:Mogłeś to napisać w istniejącymi już temacie, a nie zaśmiecasz forum.