Próg

Matura 2019 - Forum maturzystów i kandydatów na studia. Nie wiesz jaki wybrać kierunek? Nie wiesz jak wygląda rekrutacja? Masz pytanie dotyczące toku studiów?
Marcino198

Próg

Post autor: Marcino198 »

Witam serdecznie ! Proszę o podanie mi progów punktowych na następujące kierunki: politologia i stosunki międzynarodowe na Uniwersytecie Jagiellońskim.
Moje wyniki matury: polski podst. 66%
angielski rozszerzony 66%
historia podst. 65%
WOS rozszerzony 66%
I nie wiem czy mam szanse i czy jest sens skladac w ogole papiery i placic za zapisanie sie na te kierunki na UJ. Proszę o oswiecenie czy mam szanse i o te progi punktowe Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Medycyna Lwów

Re: Próg

Post autor: Medycyna Lwów »

Mogłeś to napisać w istniejącymi już temacie, a nie zaśmiecasz forum.

Nie wiem, jakoś sie niezbyt interesowałem tymi kierunkami, ale chyba jak na UJ to masz trochę za mało.
Marcino198

Post autor: Marcino198 »

Zapisałem sie na dwa kierunki na Slaski i wyszlo 160 zł. Na UJ wpis kosztuje 65 na jeden kierunek a szkoda mi kasy gdybym sie i tak mial nie dostac dlatego pytam. A czas na zapisanie sie mam do 10 lipca na UJ.
Regis

Post autor: Regis »

Jak się okazała po wynikach an AM to ubiegłoroczne progi i tak ci nic nie powiedzą
Na medycynę wzrosły o ok 30-50 pkt a to jest ogromna różnica, nie wiadomo jak będzie na innych kierunkach bo inne przedmioty były zdawane.
drlurra

Post autor: drlurra »

Kaamil pisze:Mogłeś to napisać w istniejącymi już temacie, a nie zaśmiecasz forum.

Nie wiem, jakoś sie niezbyt interesowałem tymi kierunkami, ale chyba jak na UJ to masz trochę za mało.
Skoro nie wiesz i się tym nie interesujesz, to po co zaśmiecasz temat głupimi postami?
koraaga

Post autor: koraaga »

czy sądzicie, Że ktoś moŻe zrezygnować z dziennikarstwa na uj i moŻe wie ktoś, jak sprawdzić moje miejsce na liście rezerwowej
ODPOWIEDZ