Zazdrość i plotki na temat rekrutacji na lekarski

Informacje, porady, pomoc od osób przygotowujących się oraz poprawiających maturę. Pomoc w wyborze kierunków studiów.
Awatar użytkownika
kokardka

Re: Zazdrość i plotki na temat rekrutacji na lekarski

Post autor: kokardka »

DMchemik,

Lepsze niż trudne sprawy i pamiętniki z wakacji razem wzięte!
Jeszcze ilustracje dodane
Trzyszcz

Post autor: Trzyszcz »

Będzie to prawdopodobnie jedyna okazja do poznania opowieści DMchemika o podróży PKP z 3 cygankami(!), ponieważ opowiada ją tylko przy piwie!
zuzakamila

Post autor: zuzakamila »

DMchemik pisze:Pan zaczął mówić, że jest kafelkarzem i ma w domu terakotę za 70 PLN/m2 i że widocznie pod jedną płytką było za mało kleju i spadła mu w domu flacha i wybiła dziurę w płytce, ale też się nie rozbiła. tylko takie kółeczko się zapadło do środka i że nikt mu nie wierzy że to butelka wódki zrobiła.
Kiedyś słyszałam z jakiego powodu powstają takie dziury i nie było to tłumaczone małą ilością kleju, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć o co chodziło. Pomoże mi ktoś, bo będzie mnie to męczyło?
Awatar użytkownika
liath

Post autor: liath »

Haha, ale beka z tego tematu. A zaczęło się tak niewinnie. :
A co do wątku to dobija mnie też ten mit, że Idziesz na lekarski, to nie masz życia, zapomnij o czymś takim jak przyjaciele. Wgl z domu nie wychodzą przez całe 6 lat. Rozumiem, że jest bardzo ciężko, wiele nieprzespanych nocy, ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność.
ebedziebe

Post autor: ebedziebe »

Przez tą historię DMchemik nie mogłem się uczyć aż
Heh

Co do braku życia to pamiętam jak będąc w liceum(2 klasa) pojechaliśmy z klasą na targi maturalne i tam reklamowało się centrum poradnictwa a że porada gratis to wybrałem się
Powiedzieli mi żebym nie szedł na medycynę bo szkoda życia , brat pracownika studiował i to 6 lat wycięte z życia
Lepiej jakbym poszedł na jakaś analitykę czy farmacje (chociaż to jest i tak taka masakra) a przyszłością jest turystyka i rekreacja i z moją biologią na przyszłej maturze to miałbym szanse
Ostatnio zmieniony 19 cze 2013, o 15:22 przez ebedziebe, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kokardka

ebedziebe pisze:Przez tą DMchemik nie mogłem się uczyć aż
Heh

Co do braku życia to pamiętam jak będąc w liceum(2 klasa) pojechaliśmy z klasą na targi maturalne i tam reklamowało się centrum poradnictwa a że porada gratis to wybrałem się
Powiedzieli mi żebym nie szedł na medycynę bo szkoda życia , brat pracownika studiował i to 6 lat wycięte z życia
Lepiej jakbym poszedł na jakaś analitykę czy farmacje (chociaż to jest i tak taka masakra) a przyszłością jest turystyka i rekreacja i z moją biologią na przyszłej maturze to miałbym szanse
no nie mogę kocham ten wątek
Awatar użytkownika
mickey_mouse

Post autor: mickey_mouse »

ebedziebe pisze:Przez tą DMchemik nie mogłem się uczyć aż

DMchemik będzie zachwycony, że go pozbawiono męskości
Awatar użytkownika
DMchemik

Post autor: DMchemik »

Oczekuję satysfakcji. Może być przelewem
ebedziebe

słowo historie mi auto korekta wywaliła
"tę historię . miało być
Awatar użytkownika
Jivan

Post autor: Jivan »

ebedziebe pisze: a przyszłością jest turystyka i rekreacja i z moją biologią na przyszłej maturze to miałbym szanse
ebedziebe, heh kur***, to mówili przedstawiciele uczelni tego kierunku , no nie wiem czy jest większy poziom na jakim kolwiek innym kierunku niż turystyka i rekreacja i przyszłość po tym
Awatar użytkownika
Izuzet

Post autor: Izuzet »

Są ludzie, którzy studiują turystykę i rekreację i nie można się z nich śmiać, przecież nie wszyscy mogą być lekarzami

Musicie zamknąć ten temat, bo się nie uczę do sesji tylko czytam historie z archiwum X
Awatar użytkownika
kokardka

Izuzet pisze:Są ludzie, którzy studiują turystykę i rekreację i nie można się z nich śmiać, przecież nie wszyscy mogą być lekarzami

Musicie zamknąć ten temat, bo się nie uczę do sesji tylko czytam historie z archiwum X
Lepiej leć do książek bo cię wyrzucą z leku i będziesz skazana na turystykę czyli skazana na życiowy sukces!
ebedziebe

Ależ ja się jedynie dzielę poradą jaką otrzymałem , jakżebym śmiał się śmiać z kogokolwiek
ODPOWIEDZ