POPRAWA MATURY 2015
-
niewiemcowpisac
POPRAWA MATURY 2015
patrząc na to, co wyprawia z nami CKE w tym roku, mogę śmiało powiedzieć, że jestem już niemal pewna poprawki 2015 z biologi i chemii R, aby dostać się na moją wymarzoną stomatologię.
Czy również twierdzicie że raczej w tym roku nie dacie sobie rady?
Jeśli tak, to czy poprawiacie za rok, jakie macie plany w tym (zostanie w domu i nauka, czy może praca, albo jakieś zastępcze studia?) oraz czy orientujecie się jak będzie wyglądać ta słynna matura 2015 po wielkiej reformie
zapraszam do udzielenia się w temacie!
/szukając podobnego tematu niestety takowego nie znalazłam/
Czy również twierdzicie że raczej w tym roku nie dacie sobie rady?
Jeśli tak, to czy poprawiacie za rok, jakie macie plany w tym (zostanie w domu i nauka, czy może praca, albo jakieś zastępcze studia?) oraz czy orientujecie się jak będzie wyglądać ta słynna matura 2015 po wielkiej reformie
zapraszam do udzielenia się w temacie!
/szukając podobnego tematu niestety takowego nie znalazłam/
Re: POPRAWA MATURY 2015
Podobny temat już chyba jest.
niewiemcowpisac, jeszcze nie napisałaś biologii i chemii, a już wiesz że będziesz ją poprawiać.? o.O
niewiemcowpisac, na razie skup się na pozytywnym myśleniu niż poprawie czegoś, czego jeszcze nie napisałaś.
-
niewiemcowpisac
ok. 60% z biologii, tak jak podejrzewałąm. Chemii także nie napiszę na więcej, bo nie przyłożyłam się w tym rokuSeeba pisze:niewiemcowpisac, na razie skup się na pozytywnym myśleniu niż poprawie czegoś, czego jeszcze nie napisałaś.
Trzeba pozytywnie myśleć, wyszedłem dziś do restauracji na wyluzowanie i od razu przeszło - trzeba się wyluzować, czas pokażę, w życiu nie jest łatwo, a jeszcze gorzej
-
niewiemcowpisac
niestety to nie jest gdybanie, widzę że nie bierzecie mojego pytania na serio. No nic, poczekam chyba do czerwca na wyniki i polamentuje w innym temacie. Pozdrawiam!mathiej pisze:Trzeba pozytywnie myśleć, wyszedłem dziś do restauracji na wyluzowanie i od razu przeszło - trzeba się wyluzować, czas pokażę, w życiu nie jest łatwo, a jeszcze gorzej
Ja też czekam do czerwca bo różnie oceniają. Cała Matura taka jest. Za duże emocje mam po maturze też mam problem.
-
niewiemcowpisac
życzę Ci jak najlepszego wyniku, mi zostało zastanawianie się co robić przez najbliższy rok (nie powtórzyłam na maturę nic, nawet nie zrobiłam witowskiego, lenistwo, a potem płacz . Myślę nad płatną weterynarią na UP w Lubliniemathiej pisze:Ja też czekam do czerwca bo różnie oceniają. Cała Matura taka jest. Za duże emocje mam po maturze też mam problem.
-
niewiemcowpisac
Aflatoksyna pisze:niewiemcowpisac, jeszcze nie napisałaś biologii i chemii, a już wiesz że będziesz ją poprawiać.? o.O
Aflatoksyna pisze:niewiemcowpisac, jeszcze nie napisałaś biologii i chemii, a już wiesz że będziesz ją poprawiać.? o.O
jak wyżej!