POPRAWA MATURY 2015

Informacje, porady, pomoc od osób przygotowujących się oraz poprawiających maturę. Pomoc w wyborze kierunków studiów.
niewiemcowpisac

POPRAWA MATURY 2015

Post autor: niewiemcowpisac »

patrząc na to, co wyprawia z nami CKE w tym roku, mogę śmiało powiedzieć, że jestem już niemal pewna poprawki 2015 z biologi i chemii R, aby dostać się na moją wymarzoną stomatologię.

Czy również twierdzicie że raczej w tym roku nie dacie sobie rady?
Jeśli tak, to czy poprawiacie za rok, jakie macie plany w tym (zostanie w domu i nauka, czy może praca, albo jakieś zastępcze studia?) oraz czy orientujecie się jak będzie wyglądać ta słynna matura 2015 po wielkiej reformie

zapraszam do udzielenia się w temacie!

/szukając podobnego tematu niestety takowego nie znalazłam/
Awatar użytkownika
bratak

Re: POPRAWA MATURY 2015

Post autor: bratak »

Podobny temat już chyba jest.
asdfgasdg

Post autor: asdfgasdg »

niewiemcowpisac, jeszcze nie napisałaś biologii i chemii, a już wiesz że będziesz ją poprawiać.? o.O
Seeba

Post autor: Seeba »

niewiemcowpisac, na razie skup się na pozytywnym myśleniu niż poprawie czegoś, czego jeszcze nie napisałaś.
niewiemcowpisac

Seeba pisze:niewiemcowpisac, na razie skup się na pozytywnym myśleniu niż poprawie czegoś, czego jeszcze nie napisałaś.
ok. 60% z biologii, tak jak podejrzewałąm. Chemii także nie napiszę na więcej, bo nie przyłożyłam się w tym roku
mathiej

Post autor: mathiej »

Trzeba pozytywnie myśleć, wyszedłem dziś do restauracji na wyluzowanie i od razu przeszło - trzeba się wyluzować, czas pokażę, w życiu nie jest łatwo, a jeszcze gorzej
niewiemcowpisac

mathiej pisze:Trzeba pozytywnie myśleć, wyszedłem dziś do restauracji na wyluzowanie i od razu przeszło - trzeba się wyluzować, czas pokażę, w życiu nie jest łatwo, a jeszcze gorzej
niestety to nie jest gdybanie, widzę że nie bierzecie mojego pytania na serio. No nic, poczekam chyba do czerwca na wyniki i polamentuje w innym temacie. Pozdrawiam!
mathiej

Post autor: mathiej »

Ja też czekam do czerwca bo różnie oceniają. Cała Matura taka jest. Za duże emocje mam po maturze też mam problem.
niewiemcowpisac

mathiej pisze:Ja też czekam do czerwca bo różnie oceniają. Cała Matura taka jest. Za duże emocje mam po maturze też mam problem.
życzę Ci jak najlepszego wyniku, mi zostało zastanawianie się co robić przez najbliższy rok (nie powtórzyłam na maturę nic, nawet nie zrobiłam witowskiego, lenistwo, a potem płacz . Myślę nad płatną weterynarią na UP w Lublinie
niewiemcowpisac

Aflatoksyna pisze:niewiemcowpisac, jeszcze nie napisałaś biologii i chemii, a już wiesz że będziesz ją poprawiać.? o.O
Aflatoksyna pisze:niewiemcowpisac, jeszcze nie napisałaś biologii i chemii, a już wiesz że będziesz ją poprawiać.? o.O

jak wyżej!
ODPOWIEDZ