Orzęski
- TekaPrzyrodnika
[Film] Paramecium
Dziękuję za ciepłe przyjecie i oceny
No to kolejny filmik, tym razem skupiłem się na ruchu rzęsek a dokładniej na zjawiskowych wirach jakie wytwarza
No to kolejny filmik, tym razem skupiłem się na ruchu rzęsek a dokładniej na zjawiskowych wirach jakie wytwarza
Re: Orzęski
I jak widać świetnie sobie bez niego radzisz, brawoTekaPrzyrodnika pisze:Eh ten niedościgniony dic.na razie muszę udawać że mam ambicję radzić sobie bez niego :p
Kurcze, swietne! I wiesz co Ci powiem - bardzo dobrze ze nie masz DIC To wzmaga kreatywnosc i wtedy zdobywasz fajne doswiadczenie, tak trzymaj DIC zdobądz sobie na deser, wtedy smakuje jeszcze bardziej
- TekaPrzyrodnika
Dziękuję za słowa otuchy Bo jak patrzę na te piękne zdjęcia jak chociażby tutaj ostatnie Pickula to zazdrość bierze okrutna :p
[Link] Orzęski
Rob swoje i nie porownuj sie Ja zaczynalem tak i mialem z tego mase radochy: mikrofotografia-pierwsze-kroki-zaczynas ... t66921.htm
Czekam na wiecej
Czekam na wiecej
- TekaPrzyrodnika
[Film] Taniec i ruch
Dziękuję za miłe słowa
Zapraszam do kolejnego filmiku
Zapraszam do kolejnego filmiku
TekaPrzyrodnika no, no bardzo dobrze, szczególnie pasuje mi pierwsza cześć filmu, taka plastyczna zbliżona do DIC
Oj, naprawde robi wrazenie A ja generalnie nie ogladam filmów, a Twoj ogladam kazdy Tak trzymaj
- TekaPrzyrodnika
Dziękuję bardzo i bardzo bardzo to doceniam
- TekaPrzyrodnika
[Film] Tłok w mikroświecie
Takie króciutkie o tłoku w mikroświecie :p