Tabletki na poprawę libido
-
alessee
Tabletki na poprawę libido
Czy macie może jakieś pomysły na poprawę swojego libido? Biorę tabletki antykoncepcyjne i mam wrażenie,że to właśnie one je tak obniżają.....
Czy są jakieś środki do takich tabletek, które mogłyby to naprostować?
Czy są jakieś środki do takich tabletek, które mogłyby to naprostować?
Re: Tabletki na poprawę libido
Mi pomaga libido therapy. Jest to środek oparty na arganina - substancja pozytywnie wpływająca na poziom libido, na odczuwanie bodźców seksualnych, na większe podniecenie. Jest to suplement, a więc dostępny bez recepty co uważam też jest dużym plusem.
-
alessee
A nie słyszałam akurat o tym środku. Możesz mi napisać gdzie to mozna dostać? W aptekach?
W aptekach to nie wiem, no chyba, że tych internetowych. Na pewno mają na [mod].
Jest to sprawdzone źródło.
Masz tam też dokładny opis (skład itd). Cena za jedno opakowanie to niecałe 80 zł. W opakowaniu znajduje się 30 tabletek.
Jest to sprawdzone źródło.
Masz tam też dokładny opis (skład itd). Cena za jedno opakowanie to niecałe 80 zł. W opakowaniu znajduje się 30 tabletek.
-
alessee
Zamówiłam. Powinno niedługo dojść. Dzięki za pomoc i podpowiedzi.
-
PM_YOUR_PLANT_PHOTO
Pozostaje pogratulowac odwagi (?), ze chcesz eksperymentowac na sobie preparatami niewiadomego pochodzenia. Idz do apteki, skoro juz musisz, albo przyzwyczajaj faceta.
A nie lepiej i taniej spróbować szczerej modlitwy?
-
asystent432
moja żona bierze feminam libido i to jej pomaga nie wiem tylko czy one moga mieć wpływ na antykoncepcje, my stosujemy gumki i jest ok