Jak czesto macie ochotę na seks
Jak czesto macie ochotę na seks
Jak często macie ochotę na sex??
czy jesteście uzależnieni od sexu??
uważacie że macie duży czy mały popęd
czy jesteście uzależnieni od sexu??
uważacie że macie duży czy mały popęd
Re: Jak czesto macie ochotę na seks
a to zalezy;d
czasme jest tak, ze all day;d
a czasem wiadomo, mniej sie chce:)
ale ogolnie nie ma z tym problemu:) Lubimy testować różne rzeczy, ostatnio wypróbowaliśmy sobie sex elixir i polecam bo naprawdę zwieksza ochotę na seks
czasme jest tak, ze all day;d
a czasem wiadomo, mniej sie chce:)
ale ogolnie nie ma z tym problemu:) Lubimy testować różne rzeczy, ostatnio wypróbowaliśmy sobie sex elixir i polecam bo naprawdę zwieksza ochotę na seks
Ja raczej mam duży popęd chociaż ostatnio się trochę oslabil- choroba, stres, brak czasu. No, ale bywa tak, ze chciałabym parę razy dziennie i najlepiej codziennie ;P ogólnie zastanawiałam się nawet nad tabletkami na libido, myślicie że takie tabletki na libido jak libido therapy działają?
Mam ochotę właściwie zawsze jak jest do tego okazja Gorzej z moją żona bo po kilku latach małżeństwa jakby straciła ochotę na seks. Co do tych tabletek libido therapy brała je moja żona i pomogły.
Aktualnie biorę libido therapy i jest to wspomaganie do tabletek antykoncepcyjnych jakie przyjmuję. Bałam się jak się naczytałam o efektach ubocznych tabletek, że mogą osłabić libido, ale moje jest ewidentnie ciągle na tym samym poziomie ;D.
to ja jestem chyba wyjątkiem bo nie mam ochoty na seks cały czas.
nie mam żadnej obsesji na tym punkcie. a jak miałam faceta, który chciał codziennie to myślałam, że go zabiję.
w zasadzie mam rzadko, raz na jakiś czas. nie wiem czy to ja jestem normalna czy reszta tutaj się wypowiadających. co do tych tabletek to nie jestem przekonana. Z jednej strony chciałabym sprobowac, z drugiej strony nie chce sobie robić nadziei.
nie mam żadnej obsesji na tym punkcie. a jak miałam faceta, który chciał codziennie to myślałam, że go zabiję.
w zasadzie mam rzadko, raz na jakiś czas. nie wiem czy to ja jestem normalna czy reszta tutaj się wypowiadających. co do tych tabletek to nie jestem przekonana. Z jednej strony chciałabym sprobowac, z drugiej strony nie chce sobie robić nadziei.
Wiesz, nie przekonasz się dopóki nie spróbujesz. Moim zdaniem warto jest jednak zobaczyć czy ma to na Ciebie wpływ, czy tabletki rzeczywiście robią różnicę w ochocie na seks. Tak jak pisałam mi pomogły a jak poczyta się opinie w sieci to wychodzi na to, że libido therapy pomogły wielu kobietom.