Wzrost poniżej 50 centyla, ok. 25 - tego.
Re: Wzrost poniżej 50 centyla, ok. 25 - tego.
grzesiu96, do cholery wyluzuj )
96 rocznik to 3 gimnazjum, tak?
To taki przykład mojego kolegi z klasy, który w gimnazjum był liliputkiem, był jak dzieciaczek, można rzec mały i słodki", a w I klasie liceum jak śmignął w górę to teraz jest chyba jeden z najwyższych, jak nie najwyższy w klasie
btw. chyba nawet Twój imiennik
Poza tym 172cm to jest wydaje mi się normalny wzrost jak na ten wiek, nie wiem co za wielkoludów masz w swoim otoczeniu. Ja mam jakieś 170-171 (18 lat) i większość chłopaków jest niewiele większa.
Na prawdę są w życiu większe powody do zmartwień niż pare cm wzrostu
96 rocznik to 3 gimnazjum, tak?
To taki przykład mojego kolegi z klasy, który w gimnazjum był liliputkiem, był jak dzieciaczek, można rzec mały i słodki", a w I klasie liceum jak śmignął w górę to teraz jest chyba jeden z najwyższych, jak nie najwyższy w klasie
btw. chyba nawet Twój imiennik
Poza tym 172cm to jest wydaje mi się normalny wzrost jak na ten wiek, nie wiem co za wielkoludów masz w swoim otoczeniu. Ja mam jakieś 170-171 (18 lat) i większość chłopaków jest niewiele większa.
Na prawdę są w życiu większe powody do zmartwień niż pare cm wzrostu
twój wzrost jest jak najbardziej prawidłowy, mój kolega ma 153 cm wzrostu to może sie martwić ale nie ty wyluzuj , poza tym na pewno jeszcze urośniesz
grzesiu96, zwiększyła Ci sie waga ponieważ zaczynasz mężnieć", teraz z wiekiem będzie coraz bardziej rozrastał się w barach i bicepsach, Twoja budowa stanie się bardziej muskularna - to normalne.
Tak jak przekonują poprzedniczki - poczekaj. Ja skoczyłem w liceum jakieś 6 cm jeszcze.
Tak jak przekonują poprzedniczki - poczekaj. Ja skoczyłem w liceum jakieś 6 cm jeszcze.
własnie mój kolega Michał to nawet sam stara się przytyć mówił mi że wtedy jest w stanie o wiele więcej wycisnąć na siłowni
Troche się z niego śmiałam ale przytył dziesięć kilo i nic po nim nie widać za to rzeczywiscie więcej wyciska :)
Troche się z niego śmiałam ale przytył dziesięć kilo i nic po nim nie widać za to rzeczywiscie więcej wyciska :)
No rzeczywiście pogratulować znajomości pojęć statystycznych.Lobo pisze:"Wzrost 173 cm to jest normalny wzrost."
Chyba w Chinach - w Polsce średni wzrost to ~178cm, a pod koniec dekady najprawdopodobniej doszlusuje do metra osiemdziesiąt.
Stalowy - mi też jest przykro, ze jesteś króciakiem, ale nie przejmuj się, Tyrion Lannister miał jeszcze bardziej przerąbane pod tym względem, a jakoś dał radę:D
Krótki ciałem, wielki umysłem, Lobo. Za to Twoja trzeźwość oceny rzeczywistości daleko odbiega od tej którą reprezentował sobą Tyrion. Wolę już chyba permamentne króciakostwo od ograniczonego umysłu.