Biologia i ciekawostki biologiczne dla miłośników przyrody, uczniów i maturzystów, studentów i naukowców, w ramach dyskusyjnego forum przyrodniczego serwisu Biolog.pl
Sofia pisze:mefista, 1) pisze wszystko na stronie PUM w warunkach rekrutacji.)
dzięki za odpowiedz
Czy jest szansa że w Łodzi spadnie próg na stome do 322 z kolejną listą? Orientował się ktoś na kórych mniej więcej miejscach na listach rankingowych są osoby z tym właśnie wynikiem ?
no niestety, w przypadku leku i stomy nie ma kompromisow i jak komus bardzo zalezy,a nie jest olimpijczykiem, to powinien skladac wszedzie, sama swego czasu popelnilam podobna glupote.
no tak, tylko, że do szczecina trzeba było logować się przed wynikami, kiedy byłam pewna, że nawet nie mam szans, a do Łodzi złożyłam tak z przezorności tylko
Hej, Powiedzcie mi czy z wynikiem 160 pkt mam jeszcze jakiekolwiek szanse na lek-dent w Zabrzu choćby w październiku? Wiem, że to marny wynik, ale mam jeszcze tą okropną nadzieję. Błagam, niech ktoś mi ją odbierze raz na zawsze
Sari pisze:Wiem, że to marny wynik, ale mam jeszcze tą okropną nadzieję. Błagam, niech ktoś mi ją odbierze raz na zawsze
Nie masz najmniejszych nawet szans. Możesz już tracić nadzieję.
O to ci chodziło? Really?
A tak na poważnie. Przeanalizowałam progi z Katowic/Zabrza z poprzednich lat i z tego co widzę próg nie spadał niżej niż 162. Teraz jest 166 z możliwością spadku w sierpniu/wrześniu (nie wiem jak tam jest). Tak naprawdę wszystko może się zdarzyć, ale zakładam, że jesteś dorosłą osobą i widzisz jaka jest sytuacja. Owszem, nie rób sobie fałszywej nadziei, ale jest dopiero lipiec. Radzę po prostu poczekać i mieć w zanadrzu plany awaryjne. Mimo wszystko trzymam kciuki
Rozumiem. Ja też niedawno nie wyrabiałam nerwowo. Najpierw matura, potem wyniki i rekrutacja. Ale nie można się poddawać w żadnym wypadku! Nie ma sytuacji bez wyjścia
Czy konieczne jest dostanie skierowania na badania z Łodzi ? Chcialam pojsc do lekarza wczesniej i pytanie czy nie bedzie problemow ? Bo to skierowanie maja dac przy skladaniu papierow a potem latac po lodzi w poszukiwaniu lekarza nie usmiecha mi sie =P