Poprawa 5 raz.
-
_włóczykij
Re: Poprawa 5 raz.
yorkshire34, i dostałaś się?
-
yorkshire34
Nie , ale teraz musi sie udac ! : D
-
yorkshire34
Wystarczy motywacja i wszystko sie da zrobic . Tak mnie na studiach uczyli wiec to prawda ! )
-
_włóczykij
a co robiłaś w między czasie?
Powiedz to tym, co próbują dziesiąty raz. Motywację mają.yorkshire34 pisze:Wystarczy motywacja i wszystko sie da zrobic . Tak mnie na studiach uczyli wiec to prawda ! )
Pani Buka
wątpię by ktoś poprawiał maturę 10 raz . umiar w brawurze musi byćPowiedz to tym, co próbują dziesiąty raz. Motywację mają.
- Mikrotrabekule
No chyba, że już ktoś się tak zatracił, że jego sposobem na życie jest poprawianie matury
Dla mnie nie jest głupotą poprawianie 5 razy. Głupotą dla mnie jest to, żeby poprawiać a i tak nie poprawić Rozumiem jak komuś nie pójdzie pierwsza poprawka, ale przy drugiej to ja już bym się uczył tyle, żeby osiągnąć cel - w końcu to cały rok! Jeżeli ktoś pracuje/studiuje i poprawia to pół biedy, ale jak ktoś siedzi w domu i i tak sie nie nauczy no to sorry
Jeśli mowa o takich przypadkach, kiedy komuś zabrakło kilku punktów i może sobie pozwolić na takie odkładnie studiów, to czemu nie?
Ale jeśli komuś zabrakło DUŻO i kolejne poprawy matury nie wypadają lepiej, to może lepiej zaakceptować fakt, że widocznie nie posiada się odpowiednich predyspozycji umysłowych do tych studiów i dać sobie spokój (albo wykombinować $ na niestacjonarne.)
Ale jeśli komuś zabrakło DUŻO i kolejne poprawy matury nie wypadają lepiej, to może lepiej zaakceptować fakt, że widocznie nie posiada się odpowiednich predyspozycji umysłowych do tych studiów i dać sobie spokój (albo wykombinować $ na niestacjonarne.)
-
yorkshire34
Studiowalam psychologie no i pracowalam m.in. jako wrozka . No i poprawialam mature . Na studiach nauczyli mnie , ze zawsze trzeba wierzyc w marzenia ! jak sie nie wierzy to lipa ! nie wazne czy sie nie udalo raz czy 10 razy kiedys sie musi udac ! D niech moc maturalna bd z Nami !
- Mikrotrabekule
Ja jak nie poprawię w tym roku siedząc w domu, to nie zamierzam więcej poprawiać, bo skoro siedząc w domu, ucząc się systematycznie nie poprawię o te 7 pkt chociaż to znaczy, że coś jest ze mną nie tak i niezbyt się nadaję na takie studia
-
yorkshire34
nadajesz sie.Wszyscy sie nadajemy i wszyscy sie dostaniemy nie teraz to za rok . trzeba byc dobre mysli .