nauczanie w szkole to taka szansa?widze że jest szansa
Ochrona Środowiska ???
Re: Ochrona Środowiska ???
-
MICHU
Nie jest tak zle.Praca w szkole to dobra praca.Bo co innego mozna robicNie jest tak latwo dostac sie do sanepidu lub oczyszalni sciekow.Z reszta tam bym nie chciala pracowac.
czego uczyć,bo szczerze powiedziawszy nie wiem czego można uczyć po ochronie środowiska?Vinci pisze:Robisz jakis kurs i mozesz uczyc w szkole
Moja siostra cioteczna robi kurs pedagogiczny po Ochronie na AGH i może uczyć w Technikum Ochrony Środowiska tam są specjalistyczne przedmioty lub geografii
biologii albo chemii, tak mi sie wydaje przymajmniej
biologii raczej nie,chyba za mało godzin.
Ja mogłabym po politechnice tylko matmy uczyć,ale praca w technikum czemu nie
Ja mogłabym po politechnice tylko matmy uczyć,ale praca w technikum czemu nie
dajcie spokoj z tym nauczaniem, nie po to jestesmy/ byliśmy na takim kierunku zeby zostac belfrem
to takie wyjście awaryjne,na razie mam ambicję dostać się do WIOŚ,albo do gminy jako ekspert od gospodarki odpadami
a co o MSOŚ na SGGW? Jest ktoś kto tu studiuje/studiował?
Czemu nie? ja zaczynam się coraz bardziej zastanawiać nad tym zawodem. W końcu ktoś inteligentny musi się za to zabrać (żart)Vinci pisze:dajcie spokoj z tym nauczaniem, nie po to jestesmy/ byliśmy na takim kierunku zeby zostac belfrem