zaczyna mi to zajeżdżać trollingiemnadajesz sie.Wszyscy sie nadajemy i wszyscy sie dostaniemy nie teraz to za rok . trzeba byc dobre mysli .
Poprawa 5 raz.
Re: Poprawa 5 raz.
avis, e tam, posty z gatunku od dziecka wiedziałam, że chcę być lekarzem", albo te studia to całe moje życie są lepsze
-
yorkshire34
hej ziom ! nie boj sie tu wszystko serio : ) smutne , ze nie wierzysz w determinacje i nie zyczysz Nam spełnienia marzen, wstydź sie ! kazdy ma prawo do spleniania marzen wszyscy takie prawo mamy Ty tez moze Ty poprawialas wiecej razy niz ja i zazdroscisz ? spoko Tb napewno sie uda tez !
-
_włóczykij
avis, dawno to odkryłam ktoś z obecnych forumowiczów założył sobie nowe konto i uważa że jest zaje.isty
-
yorkshire34
_włóczykij moze Ty ? : P hihihi spoko to tylko ja , niema co sie bac , skonczylam psychologie , to tam mnie nauczyli o motywacji .
- Mikrotrabekule
_włóczykij przynajmniej jest zabawnie
-
yorkshire34
Ale ja pisze poważnie ! Poprawialam maturke 7 razy , studiowalam psychologie , w czym ja jestem gorsza od innych maturzystow ? ja przynajmniej studia skonczylam z wyroznieniem a inni maturzysci ucza sie nie qmaja nic i nie studiuja . Ale bez spiny !
na taki grejt ajdija to ja bym nawet popijaku naprana amfetaminą nie wpadłaAle ja pisze poważnie ! Poprawialam maturke 7 razy , studiowalam psychologie
-
yorkshire34
Bo mi wyniki z maturki wystarczyly na psychologie a nie wystarczyly na lek , to sobie studiowalam .
-
yorkshire34
Widac ze nigdy nie mialas prawdziwego powolania . Ci co mają powolanie sie dostana na lek chocby probowali i 20 razy napisac mature a Ci bez powolania nie dostana sie nigdy .
- Mikrotrabekule
Zastanawiam się tylko co musiało sprawić, że ktoś kto ma takie powołanie musiał pisać maturę 20 razy żeby się dostać :p
Ah te forumowe trolle
Ah te forumowe trolle
Ale jak to co, zawistnicy. Brak plecow, lekarzy w rodzinie, uczelniana mafia i szpieg z krainy deszczowców.