Bezkręgowce (larwy owadów, skorupiaki, wypławki itp.)
Re: BEZKRĘGOWCE (larwy owadów, skorupiaki, wypławki itp.)
Ja mam i tez nie moge odpalic,chyba musisz zmienic w YT na udostepnianie publiczne, bo teraz chyba masz na prywatne.
ups przepraszam juz zmieniam
leoo, bardzo fajnie,czym nagrywales?
leoo super, bez szumów dobra plastyka, tylko w pewnym momencie pojawia się przeplot . ?
Canon sx1is. Aparat ktory nadaje sie tylko do filmow. Do zdjec juz nie bardzo i nie mowie tutaj o mikro tylko ogolnie
Pickul, to nie jest przeplot. Jedno video ok a na drugim juz bylo widac plywanie 50hz zarowych. Pzdr
Pickul, to nie jest przeplot. Jedno video ok a na drugim juz bylo widac plywanie 50hz zarowych. Pzdr
bardzo ladny film gdyby w drugiej czesci nie pulsowalo tlo to bylby naprawde super.
a rozwielitka to chyba simocephalus vetulus
a rozwielitka to chyba simocephalus vetulus
oczlik. na razie nie mam nic nowego do ogladania.
No właśnie zauważyłem ze pulsowanie tła jak to nazwałeś, pojawia się wtedy gdy przysłona aperturowa jest otwarta. Przy mocno zamkniętej nie ma tego. Nie rozumie tego, ale tak jest.
pzdr
pzdr
ja tez nie mam pojecia, na filmach nie znam sie ani troche. wiem tylko, ze np. ledy maja efekt stroboskpowy i to podobno moze bardzo przeszkadzac w kreceniu.
To bylo robione na zarowym. standardowym oswietleniu biolara.
pzdr
pzdr
ja cos nie moge w tym roku trafic rozwielitki.
bardzo fajne zdjecie, Nikon pieknie daje rade i nawet przy takiej metodzie/aparacie jest spora roznica w jakosci (:
bardzo fajne zdjecie, Nikon pieknie daje rade i nawet przy takiej metodzie/aparacie jest spora roznica w jakosci (:
Ja mam sporo towaru ale czasu niestety niewiele. Gdyby nie różne obowiązki to pewnie siedziałbym przy mikroskopach bez przerwy
Skąposzczet z długim ryjkiem", na zdjęciu niestety zawinięty
Skąposzczet z długim ryjkiem", na zdjęciu niestety zawinięty
Dokładnie tak bylo (oczywiscie niechcący)