Zadania z chemii /pilnie szukam/
Zadania z chemii /pilnie szukam/
Potrzebuję zadań z chemii z jednofunkcyjnych i wielofunkcyjnych pochodnych węglowodorówltoziom podst. i rozszerz. chcę się przygotowac do sprawdzianu.
POMOCY
POMOCY
Re: Zadania z chemii /pilnie szukam/
jesli chodzi Ci przede wsyzstkim o reakcje tych związków, to polecam zbiór Persony, natomiast zadania typowo obliczeniowe znajdziesz w zbiorze Pazdry
pozdrawiam i zycze powodzenia na sprawdzianie
pozdrawiam i zycze powodzenia na sprawdzianie
a ja polecam zbiorek do ksiazki operona do klasy2, a pozatym to arkusze maturalne z poprzednich matur, sa na stonie cke
również polecam, bardzo dobra książkaalces pisze:polecam zbiorek do ksiazki operona do klasy2,
Dzięki za wszystkie rady kupie sobie te książki i spokojnie się przygotuję do sprawdzianu. Powinno być dobrze.
-
POTRZEBUJACA
CHEMIA
PILNIE POTRZEBUJE DOWIEDZIEC SIE JAK ROZWIAZYWAC ZADANIA Z AKANOW ALKIMOW I ALKENOW BO ZAWALE ROK POMOZCIE MI BLAGAM!
//moderator: po co tyle wykrzykników i pytajników w poście? Wystarczy po jednym!
//moderator: po co tyle wykrzykników i pytajników w poście? Wystarczy po jednym!
Ostatnio zmieniony 24 maja 2006, o 17:21 przez POTRZEBUJACA, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: CHEMIA
ale czego nie wiesz? moze jakis konkretny przyklad?POTRZEBUJACA pisze:PILNIE POTRZEBUJE DOWIEDZIEC SIE JAK ROZWIAZYWAC ZADANIA Z AKANOW ALKIMOW I ALKENOW BO ZAWALE ROK POMOZCIE MI BLAGAM!