Medycyna 2014
Medycyna 2014
Właśnie nie dostałem się na lekarski w Olsztynie z pierwszej listy, czekam na wyniki z pozostałych uczelni , moze mi ktos powiedziec cz jezeli złoże dokumenty do Olsztyna to mogę potem zmienic zdanie i dać np. na Lublin poza tym moze ktos wyrazić opinie o Olsztynie jak tam jest ?
-
Melatonina
Re: Medycyna 2014
Wydaje mi się, że zawsze możesz zabrać stamtąd swoje papiery, jest tak zresztą wszędzie, i złożyć po prostu na inną : )
A celujesz w Lublin?
A celujesz w Lublin?
Nie wiem jeszcze , jestem z podkarpacia , Olsztyn był ze względu bo lubie fizyke i mi duzo dała bo zawaliłem kompletnie biologie 75% jak na mnie, po cześci to sprawa Olimpiady biol. nastawiałem sie na drugi etapi i niepisanie matury, a tu zasady zmienili na pierwszy etap nagle, i nie fair to bylo napewno . Myśle że na karzdej uczelni medycznej duzo nauki i po kazdej jest sie lekarzem
-
Melatonina
Ja też jestem z podkarpacia i dlatego wybrałam Lublin : )Pawlusza pisze:Nie wiem jeszcze , jestem z podkarpacia , Olsztyn był ze względu bo lubie fizyke i mi duzo dała bo zawaliłem kompletnie biologie 75% jak na mnie, po cześci to sprawa Olimpiady biol. nastawiałem sie na drugi etapi i niepisanie matury, a tu zasady zmienili na pierwszy etap nagle, i nie fair to bylo napewno . Myśle że na karzdej uczelni medycznej duzo nauki i po kazdej jest sie lekarzem
-
matematyczka
Ja się dołączam do pytania o poziom nauczania w Olsztynie. Może ktoś wyrazi opinię?