Ocena członka

Forum seksualne poruszające szerokie problemy płci i relacji między osobnikami tej samej lub przeciwnej płci, potrzebami oraz zaburzeniami
Sardes95

Ocena członka

Post autor: Sardes95 »

Hej. W zasadzie nie wiem dlaczego to robię. Mam doła na punkcie mojego przyrodzenia. Byłem w związku z dziewczyną od 3 miesięcy i współżyliśmy że sobą. Myślałem że spelnialismy się obustronnie, lecz tydzień temu powiedziała mi że jestem w tych sprawach za słaby bo mój członek jej nie wystarcza. Doradzcie mi czy to że mną jest coś nie tak?

Wiek 18 lat
Długość 18.5cm
Szerokosc 15 cm
pokazywarka.pl/3zyord/
kliop

Re: Ocena członka

Post autor: kliop »

Może jest za mało dojrzała emocjonalnie? Może oboje jesteście, skoro masz tylko 18 lat? Musisz pamiętać, że niektórzy mogą mieć na celu zrobienie Ci przykrości i nie możesz brać do siebie wszystkich uwag ludzi. Nie otwierałem linka ani nie zastanawiałem się nad centymetrami.
Krówsko

Re: Ocena członka

Post autor: Krówsko »

Sardes95 pisze: 23 wrz 2019, o 14:55tydzień temu powiedziała mi że jestem w tych sprawach za słaby bo mój członek jej nie wystarcza.
Skoro powiedziała, że tzw. członek jej nie wystarcza, to warto było ją zapytać czego zamiast niego by oczekiwała.
ODPOWIEDZ