Co z fizyką?

Matura 2019 - Forum maturzystów i kandydatów na studia. Nie wiesz jaki wybrać kierunek? Nie wiesz jak wygląda rekrutacja? Masz pytanie dotyczące toku studiów?
kaska

Co z fizykĄ?

Post autor: kaska »

Na ¦lam ale równieŻ i na innych uczelniach nie chcą fizyki. Tak więc zdajemy bilogie i chemie. Ale jeśli napisze fizykę rozszerzoną to będzie ona brana pod uwagę w punktacji czy nie? Najbardziej się boję Że pisza Że nie chcą fizyki a za chwilę przeczytam Że są i ciekawe jak tu zdąrzyć z nauką? Mogą jeszcze czmienić decyzję co do fizyki?
Awatar użytkownika
dawidw

Re: Co z fizykĄ?

Post autor: dawidw »

Jeżeli nie jest brana pod uwagę, to nic nie da napisanie jej.

W momencie kiedy bedziesz zmuszona podac przedmioty jakie zdajesz- we wrzesniu- wtedy juz uczelnia nie moze zmienic co wymagane jest na jaki kierunek
Gregor7

Post autor: Gregor7 »

teorytycznie nie moze, ale slyszalem, ze duza czesc ludzi na niektorych kierunkach byla dosyc zdziwiona, bo juz po ogloszeniu wynikow matur, uczelnie nagle zamiast matematyki chcialy geografie (przyklad), nie wiem, moze to bujdy.ja tez wychodze z zalozenia, ze do czasu ostatecznego wybrania przedmiotow, czyli do grudnia bodajze moze , choc nie powinna tak na ost chwile zmienaic kryteriow, a po tym terminie to juz kategorycznie nie.pzdr
kaska

Dzięki:) Dobrze Że jest to forum dzięki któremu moŻna wiele się dowiedzieć. Teraz skupiam się na chemii i bioli. Choć dla mnie chemia to czarna magia:D
kaska

Gregor7 chyba ostateczna decyzja co do deklaracji jest do stycznia.
Gregor7

Post autor: Gregor7 »

ja slyszalem, ze do 20 grudnia, moze sie myle miesiac roznicy to nie tak duzo:) w sumie.20 grudnia, to prawie styczen
kaska

Najgorsze z całej matury to załatwianie tych formalności :)))
miodzio

Post autor: miodzio »

We wrześniu podaje sie wstępne przedmioty jakie chce się zdawać. Decyzję te bedzie można zmienić do 20 grudnia
ODPOWIEDZ