Aspekty toksykologiczne żywności modyfikowanej genetycznie: artykuł nr 4568
2007-05-15 23:23:41 Biotechnologia
Serdecznie zapraszamy na wykład: Aspekty toksykologiczne żywności modyfikowanej genetycznie organizowany w ramach Festiwalu Nauki w Krakowie. Wykład poprowadzi dr hab. E. Sikora w dniu 11 maja 2007 o godzinie 11:00 w sali wykładowej nr 1 na ulicy Balickiej 122. Wstęp wolny.
Program Festiwalu Nauki w Krakowie
Wybrane wiadomości z bitechnologii
- Staże w laboratorium biochemicznym dla studentów i absolwentów
- Nowa elektryczna metoda sekwencjonowania genomu
- Dodatkowy termin nadsyłania pomysłów do konkursu: Najlepszy Projekt – Bioinnowacje 2009
- Czy Unia otwiera się na nowe technologie rolnicze?
- Unia Europejska traci swój wkład w zrównoważone rolnictwo zakazując upraw biotechnologicznych
- USA: Genom szympansa podobny do ludzkiego
- Produkty GMO - jeść czy unikać?